Få hjälp av en jurist i Skene

Hej och hallå och varmt välkommen till fredagens första inlägg. Jag vet att det är flera personer som behöver anlita juridisk hjälp eller få rådgivning av en jurist i Skene med omnejd, och då jag känner till en duktig jurist som arbetar bland annat här i Skene så ska jag ta mig en liten stund nu såhär på morgonen att författa ett litet inlägg med ett tips till er. Jag vet vad jag pratar om när jag säger att Hanna Larsson är en kompetent jurist i Skene, för det var till henne jag vände mig till när mina grannar påstod att gränsdragningen mellan våra trädgårdar var felaktig, och att det var till deras fördel. De ville tvinga mig att flytta på staketet ett par meter in mot mitt hus, för marken tillhörde dem, påstod dem, men jag visste att detta var helt fel, och jag tänkte att det i den situationen var helt nödvändigt för mig att få professionell hjälp, så då hörde jag av mig till Hanna Larsson. De tråkiga i det hela är att grannsämjan har blivit förstörd, och nu har mina grannar, efter att jag fått rätt, satt upp ett fem meter högt staket som skymmer utsikten ner mot den vackra sjön, och även detta har nu blivit en tvist, för jag menar på att så får de inte göra så även detta håller för närvarande Hanna Larsson på och kikar på, och vad hon än så länge har kommit fram till så lutar det mot att grannarna måste ta ner staketet. Vi får se vad detta slutar, vad grannarna hittar på härnäst. Uppriktigt sagt vore det bästa om de flyttade men det kan förstås inte styra över. Vänd er till Hanna Larsson ni behöver hjälp!